Japonija vis dar išlaiko keisčiausių ledų gamintojos pozicijas, tačiau nuo jos neatsilieka ir Prancūzija. Ypač po to, kai firma „Philippe Faur“ pradėjo gaminti anties kepenų ir ikrų skonio ledus.
Ledų specialistas Davidas Lebovitzas eksperimentavo kurdamas cukruje virto kumpio skonio ledus. Rezultatas - salsvai sūrus su cinamono priemaišomis ledų skonis ir vietinio mėsininko pagyros.
Neaišku, ar „viagros“ piliulė turi kokį nors skonį, tačiau prekybininkai seniai spėjo į ledus integruoti jos prekinį ženklą.
Žuvų skonio ledai gaminami Azijoje. Nors tiek žuvis, tiek ledai yra normalūs maisto produktai, juos sumaišius, nieko dora nesigauna.
Šie ledai smaližius vilioja sezamo sėklomis ir tamsiai sodria spalva.
Japonai iš aštunkojo sukūrė gausybę produktų: nuo gardėsių iki erotinių filmų reklamų. Todėl nestebina, jog šis jūros gyvis turi savo skonio ledus.
Kompanija „Aunt Bessie‘s“ užpatentavo „visokiam orui“ tinkančius ledus - bulvių košę, dešrelę, žirnelius ir riebų padažą kūgio formos vafliuke.
Žmogaus fantazija nepripažįsta ribų - Japonijoje buvo sukurti medžio anglių skonio ledai. Pagaliau žmonija sužinos, koks iš tikrųjų yra medžių anglių skonis.
Šie ledai su daržovių pabarstais puikiai tiks vaikams, kuriuos reikia pripratinti prie daržovių. Arba sveikuoliams, kurie nori apsigauti saldžia iliuzija.
Įdomus šių ledų gamybos būdas - kukurūzai verdami piene arba kreme ir tuomet sumaišomi su kukurūzų skonio ledų mase. Skamba keistai, bet žmonės sako, jog šie ledai itin skanūs!
Kategorija:
Komentarai