- Paruošimo laikas: Apie 10 min.
- Porcijų skaičius: 1
Ingredientai:
- Alus, šviesusis, 0,33 ml talpos, 2 buteliai
- Vanduo, 0,5 stiklinės
- Imbieras, šaknis, 5 cm ilgio, 1 vienetas
- Cukrus, 0,5 stiklinės
- Citrinos žievelė, tarkuota, 2 valgomieji šaukštai
- Likeris, apelsinų, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo eiga:
Nulupti ir supjaustyti imbierą griežinukais.
Imbierą sumaišyti su vandeniu, cukrumi ir nedideliame puode virti 5 minutes, kol cukrus ištirps. Sirupą atšaldyti.
Sirupą išpilstyti lygiomis dalimis į stiklines, dėti po griežinėlį citrinos, pilti likerį ir alų. Išmaišyti.
Skanaus!
Facebook komentarai