Aviečių ir persikų uogienė receptas

  • Paruošimo laikas: Apie 20 min.
  • Porcijų skaičius: 8

Ingredientai:

  • Persikai, nulupti ir supjaustyti mažais kubeliais, 5 stiklinės
  • Avietės, šviežios, 400 gramų
  • „Dansukker“ cukrus, uogienėms, 500 gramų
  • Citrinos, sultys, 4 valgomieji šaukštai

Gaminimo eiga:

Avietės tikriausiai laimėtų populiariausios uogienės konkursą. Ši kiek kitokia – švelni ir netikėta, užsienietį persiką į svečius pasikvietusi.

Puode pakaitinkite vaisius ir citrinų sultis, kol pradės garuoti. Maišydami suberkite „Dansukker“ cukrų uogienėms. Virkite 15 minučių ant silpnos ugnies, retkarčiais pamaišydami. Nugriebkite putas ir palikite aušti maždaug 10 minučių. Supilkite į šiltus, kruopščiai išplautus stiklainius ir uždarykite.

   

Facebook komentarai