Azijietiškos salotos su antienos filė receptas

  • Paruošimo laikas: Apie 30 min.
  • Porcijų skaičius: 4

Ingredientai:

  • Agurkai, 1 vienetas

Marinatui:

  • Medus, 1 valgomasis šaukštas
  • Aliejus, sezamų ar kt. , 1 valgomasis šaukštas
  • Sojos padažas, 1 valgomasis šaukštas
  • Actas, (ryžių), 1 valgomasis šaukštas

Gaminimo eiga:

  1. Įkaitiname keptuvę iki vidutinės kaitros ir kepame antienos pjausnius aliejuje kol gražiai apskrunda.

  2. Kol pjausniai kepa, pasidarykite salotas: supjaustykite kinišką kopūstą, morkas ir agurkus siauromis juostelėmis.

  3. Padažui reikia sumaišyti medų, sezamų aliejų, sojų padažą ir ryžių actą. Pagaminę padažą užpilame ant supjaustytų salotų ir pamaišome.

  4. Iškeptą mėsą dėkite ant salotų, pabarstykite sezamais ir dar kartą apšlakstykite padažu.

   

Facebook komentarai