Balta mišrainė (baltoji mišrainė) receptas

  • Paruošimo laikas: Apie 5 min.

Ingredientai:

  • Konservuoti žirneliai, 120 gramų
  • Marinuoti agurkai, dideli, 3 vienetai
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Majonezas, 6 valgomieji šaukštai
  • Juodieji pipirai
  • Druska
  • Dešra, Daktariška, 150 gramų
  • Bulvės, 5 vienetai
  • Morkos, 2 vienetai
  • Petražolės, papuošimui

Gaminimo eiga:

Bulves ir morkas išverdame su lupenomis. Išvirus bulvėms ir morkoms nulupame jas ir supjaustome nedideliais kubeliais. Marinuotus agurkus, kiaušinius ir daktarišką dešrą taip pat susmulkiname. Suberiame marinuotus žirnelius, įdedame majonezo, viską gerai išmaišome, pagardiname druska bei juodaisiais pipirais. Papuošimui galima naudoti petražolių šakeles.

   

Facebook komentarai