Baravykai troškinti svieste su svogūnais ir salierais receptas

  • Paruošimo laikas: Apie 30 min.
  • Porcijų skaičius: 4

Ingredientai:

  • Šaldyti baravykai, 400 gramų
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Salierai, stiebas, 1 vienetas
  • Sviestas, 50 gramų
  • Sodo prieskoninių žolelių rinkinys, 4 žiupsneliai
  • Druska, 3 žiupsneliai
  • Juodieji pipirai, 2 žiupsneliai
  • Lauro lapai, 2 žiupsneliai

Gaminimo eiga:

  1. Aš atšildytus grybus dar paverdu su druska, pipirais ir lauro lapeliais apie 15 minučių.

  2. Tuomet reikia svieste apkepti svogūnus ir sudėti baravykus, likusius prieskonius. Uždengtoje keptuvėje, troškinti apie 5 minutes.

   

Facebook komentarai