Braškių uogienė su greipfrutais receptas

  • Paruošimo laikas: Apie 1 val.
  • Porcijų skaičius: 6

Ingredientai:

  • Greipfrutai, 1 vienetas
  • Braškės, 1 vienetas
  • „Dansukker“ cukrus uogienėms, 500 gramų

Gaminimo eiga:

Tobulas saldaus ir rūgštaus skonių derinys. Puikiai tinka su trapučiais.
Gerai nuplautą greipfrutą pirmiausia padalykite į skilteles, paskui supjaustykite nedideliais griežinėliais. Braškes supjaustykite mažais gabalėliais. Sumaišykite greipfrutą, braškes ir cukrų prikaistuvyje ir virkite 10–15 min. Atsargiai nugriebkite putas. Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Uždarykite ir laikykite vėsioje vietoje.

   

Facebook komentarai