Cezario salotos receptas

  • Paruošimo laikas: Apie 30 min.
  • Porcijų skaičius: 4

Ingredientai:

  • Salotos, Iceberg, 1 gūželė
  • Svogūnai, mėlynieji, 2 galvos
  • Pomidorai, 1 galva
  • Alyvuogės, 2 saujos
  • Sūris, kietasis, 4 valgomieji šaukštai
  • Vištienos filė, 4 vienetai

Padažui:

  • Majonezas, 360 mililitrų
  • Vanduo, 50 mililitrų
  • Padažas, Volčesterio, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Actas, baltojo vyno, 1 arbatinis šaukštelis
  • Česnakas, 4 skiltelės
  • Sūris, kietasis, 2 valgomieji šaukštai
  • Ančiuviai, 1 pakelis

Gaminimo eiga:

Visus padažui skirtus ingredientus sumaišome ir blenderio pagalba sutriname iki vienalytės masės. Iškepame vištienos file. Į lėkštę suplėšome salotas, pilame paruoštą padažą uždedame žiedais supjaustytus svogūnus, pomidorų gabaliukus, alyvuoges, pabarstome kietuoju sūriu. Ant salotų uždedame keptą vištienos file. Skanaus!

   

Facebook komentarai