Grybų omletas receptas

  • Paruošimo laikas: Apie 5 min.

Ingredientai:

  • Pipirai, juodieji
  • Aliejus
  • Pievagrybiai, 250 gramų
  • Sviestas, 30 gramų
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Kiauliena, kumpis, 100 gramų
  • Kvietiniai miltai, 4 valgomieji šaukštai
  • Druska
  • Petražolės

Gaminimo eiga:

Grybai supjaustomi mažomis skiltelėmis ir 5—10 min. patroškinami aliejuje su petražolių lapeliais ir prieskoniais. Iš trynių, miltų užmaišoma netiršta tešla (grietinės tirštumo, kuri sumaišoma su grybais, kumpio kubeliais ir atskirai išplaktais baltymais). Omletas iškepamas keptuvėje su daug aliejaus.
Valgis paduodamas karštas.

   

Facebook komentarai