Jautienos nugarinės brandintas steikas T-BONE su voveraičių padažu receptas

  • Paruošimo laikas: Apie 20 min.
  • Porcijų skaičius: 4

Ingredientai:

  • Jautiena, „KITCHEN me“ brandinto steiko T-BONE su kaulu, 800 gramų
  • Pipirai, grūdėti, 1 žiupsnelis
  • Druska, 1 žiupsnelis
  • Grietinėlė 35 %, 200 mililitrų
  • Voveraitės, 300 vienetų
  • Šalavijas, arba čiobrelių, 1 žiupsnelis
  • Aliejus, arba sviesto, kepimui

Gaminimo eiga:

Mėsą apibarstykite pipirais ir druska.
Keptuvę stipriai įkaitinkite ir kepkite 3 - 8 min. Iškeptą mėsą suvyniokite į foliją ir palikite pabūti 5 min.
Padažui voveraites pakepinkite ant aliejaus arba sviesto.
Supilkite grietinėlę ir įdėkite šviežių šalavijų arba čiobrelių bei pagardinkite druska ir pipirais. Šalavijo nepadauginkite, tai itin stiprus prieskonis.
Pateikite su orkaitėje apkeptomis bulvėmis.

   

Facebook komentarai