Juodųjų serbentų drebučiai receptas

  • Paruošimo laikas: Apie 1 val.
  • Porcijų skaičius: 4

Ingredientai:

  • Juodieji serbentai, 1,5 kilogramo
  • Cukrus, 500 gramų
  • Gvazdikėliai, 4 vienetai
  • Cinamonas, lazdelės, 2 vienetai
  • Likeris, juodųjų serbentų, 5 valgomieji šaukštai

Gaminimo eiga:

  1. Iš juodųjų serbentų išspausti sultis. Į jas suberti cukrų, sudėti gvazdikėlius ir cinamoną.

  2. Nuolat maišant sultis užvirinti, 3 min. virti ant nestiprios ugnies.

  3. Tada nukošti, išimti gvazdikėlius bei cinamoną, supilti likerį ir tuojau pat išpilstyti drebečius į paruoštus stiklainius. Sandariai uždengti juo dangteliais .

   

Facebook komentarai