Kepti salierai receptas

  • Paruošimo laikas: Apie 10 min.

Ingredientai:

  • Salierai, 600 gramų
  • Taukai (kiaulių), tirpinti, 3 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas
  • Džiūvėsėliai, 2,5 valgomojo šaukšto
  • Pienas, 0,3 stiklinės
  • Druska
  • Juodieji pipirai

Gaminimo eiga:

Salierai nulupami ir nuplikomi pasūdytu verdančiu vandeniu, atskiestu trupučiu pieno. Vėliau nusunkiami, nusausinami ir supjaustomi 1 cm storio gabalėliais, apibarstomi prieskoniais su miltais, pavoliojami kiaušinių plakinyje, vėliau džiūvėsėliuose ir apkepinami iš abiejų pusių gerai įkaitintuose riebaluose.

   

Facebook komentarai