Moliūgų uogienė su vaisiais receptas

  • Paruošimo laikas: Apie 1 val.
  • Porcijų skaičius: 5

Ingredientai:

  • Moliūgai, 3 kilogramai
  • Apelsinai, 2 vienetai
  • Citrinos, 1
  • Cukrus, 2 kilogramai

Gaminimo eiga:

  1. Vaisius gerai nuplauti ir nusausinti. Moliūgų žievę nulupti ir pašalinti sėklas.

  2. Supjaustyti kubeliais apelsinus, citrinas (neluptus), moliūgą, tada dėti į puodą, pilti cukraus, gerai išmaišyti ir virti ant mažos ugnies 30 minučių. Palikti 4- 6 valandoms visiškai atvėsti.

  3. Pilstyti į sterilizuotus stiklainius, sandariai uždaryti ir apvožti. Taip palaikyti per naktį.

    Skanaus :)

   

Facebook komentarai