Simo Jasaičio mėsainis receptas

  • Paruošimo laikas: Apie 20 min.
  • Porcijų skaičius: 4

Ingredientai:

  • Jautienos maltiniai (100 proc.), BIOVELA, šaldyti, 1 vienetas
  • Bandelės, MANTINGA, mėsainiams, 2 vienetai
  • Pomidorai, 1 vienetas
  • šoninė, karšto rūkymo (juostelės), 2 vienetai
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Salotos, lapai
  • Padažas, kepsnių

Gaminimo eiga:

  1. Krepšininko pasistiprinimas su kiaušiniu ir skrudinta šonine.
    „Biovela“ jautienos maltinį iškepkite mėgstamu būdu: ant grilio, keptuvėje, orkaitėje arba kontaktinėje krosnelėje.

  2. Karšto rūkymo šoninės juosteles pakepkite ant sausos keptuvės, kol šoninė taps traški.

  3. Šoninės kepimo metu išsiskirs riebalai, ant šių riebalų įmuškite ir iškepkite kiaušinį.

  4. Bandelę patepkite padažu ir nuosekliai dėkite ingredientus: salotų lapus, griežinėliais pjaustytus pomidorus, jautienos maltinuką, keptą kiaušinį, šoninės juosteles, apliekite padažu ir užvožkite bandelės viršutine dalimi.

   

Facebook komentarai