Studentiški pusryčiai receptas

  • Paruošimo laikas: Apie 5 min.

Ingredientai:

  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
  • Vanduo
  • Kiauliena, kumpis arba dešra, 100 gramų
  • Duona, balta, 2 riekės
  • Prieskoniai
  • Druska
  • Pipirai, juodieji
  • Aliejus, kepimui

Gaminimo eiga:

Duoną, ir kumpį (arba dešrą) supjaustome ir paskrudiname sudedame įkaitintoje keptuvėje su aliejumi.Į dubenėlį sumušame kiaušinius, juos gerai iki putų išplakame dedame miltus ir įpilame vandens, viską pagardiname druska, prieskoniais,juodaisiais pipirais ir išplakame. Gautą masę supilame ant pakepintos duonos ir kumpio, paskirstytų po visą keptuvę. Kepame tol kol apskrunda apatinė kepinio dalis, perpjauname į keturias dalis ir apverčiame kita puse. Apkepiname taip, kad apskrustų. Galime patiekti su kečupu, arba padažu padarytu iš kečupo ir mojonezo.

   

Facebook komentarai