Sumuštiniai su pievagrybiais receptas

  • Paruošimo laikas: Apie 20 min.
  • Porcijų skaičius: 4

Ingredientai:

  • Balta duona, 10 riekių
  • Sūris, 200 gramų
  • Pievagrybiai, 250 gramų
  • Poras, 1 vienetas
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Druska, 1 žiupsnelis
  • Citrininiai pipirai, 1 žiupsnelis
  • Provanso žolelės, 1 žiupsnelis
  • Aliejus

Gaminimo eiga:

  1. Balta duona paskrudinama.

  2. Kol duona parus, pievagrybius ir svogūną smulkiai supjaustyti ir sudėti į keptuvę su šiek tiek aliejaus.

  3. Kol pradės kepti, griežinėliais supjaustyti porą. Suberti ant pievagrybių ir kepti, kol viskas suminkštės.

  4. Tada masę sudėti ant apskrudintos duonelės, apibarstyti sūriu ir dar kelias minutes orkaitėje palaikyti, kad sūris suminkstėtų.

  5. Valgyti karštus arba šaltus. Skanaus

   

Facebook komentarai