Šventinė kiaulienos armonikėlė receptas

  • Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
  • Porcijų skaičius: 10

Ingredientai:

  • Kiauliena, nugarinė, 1 vienetas
  • Sūris, fermentinis, 100 gramų
  • Pomidorai, 2 vienetai
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Majonezas, 3 valgomieji šaukštai
  • Česnakas, 2 skiltelės
  • Mairūnas, 1 žiupsnelis
  • Krapai, 1 pundelis
  • Druska
  • Pipirai

Gaminimo eiga:

Nugarinę supjaustyti maždaug 1,5 cm juostelėmis (pjauti ne iki galo, palikti kokius 2 cm neperpjautus) Pabarstyti prieskoniais ir įtrinti.Supjaustyti sūrį, pomidorą ir svogūną. Kiekvieną įpjovimą ištepti majonezu, dėti pomidoro, svogūno ir sūrio gabalėlius,užbarstyti mairūno ir išspausto česnako.Dėti į folija,apačioje padėti keletas lauro lapelių,pašlakstyti alyvuogių aliejumi.Kepti orkaitėje uždengus folija 60 min. atidengus 15 min.

   

Facebook komentarai