Varškės apkepas receptas

  • Paruošimo laikas: Apie 5 min.

Ingredientai:

  • Manų kruopos, 0,5 stiklinės
  • Sviestas, 100 gramų
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Pienas, 0,5 stiklinės
  • Varškė, 540 gramų
  • Cukrus, 3 valgomieji šaukštai
  • Vanilė
  • Razinos, 2 saujos
  • Druska

Gaminimo eiga:

Manų kruopas užpilkite pienu ir palikite 15 min. pabrinkti. Atskyrę kiaušinių baltymus nuo trynių, juos atskirai išplakite. Plakite varškę, trynius bei cukrų, sudėkite ir išmaišykite kitus likusius ingredientus. Paruoštą masę supilkite į kepimo indą ir valandai pašaukite į 160°C karštumo orkaitę.

   

Facebook komentarai