Vyšnių likeris receptas

  • Paruošimo laikas: Apie 10 min.

Ingredientai:

  • Citrinų sultys, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Vanduo, 2 litrai
  • Cukrus, 1 stiklinė
  • Degtinė, 1 litras
  • Vyšnios, 4 stiklinės

Gaminimo eiga:

Į puodą suberiame vyšnias ir cukrų. Užpilame vandeniu ir verdame apie 10 minučių, nuo vandens užvirimo. Maišome, kad cukrus greičiau ištirptų.
Nukošiame, kad liktų tik vyšnių gėrimas be pačių uogų.
Paliekame atvėsti iki kambario temperatūros.
Į atvėsusį vyšnių gėrimą įmaišome degtinę ir citrinos sultis.
Likerį palaikome, supilstę į butelius, šaldytuve bent per naktį.

   

Facebook komentarai